Se prepara compozitia de clatite din care facem cam 8 clatite
Legumele se curata si se dau pe rezatoare (telina, varza, morcovii). Ceapa se toaca marunt si se prajestein ulei si se stinge cu supa de legume (cubul dizolvat in apa)
Se ia ceapa de foc si se amesteca cu zarzavatul ras , cu cascavalul la fel ras, patrunjel verde taiat marunt si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Cu acest amestec se umplu clatitele, se impaturesc in patru.Clatitele astfel impaturate se dau prin faina , ou si pesmet, si se prajesc in ulei incins.
Se servesc presarate cu patrunjel verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii