Se spala orezul in 2-3 ape, apoi se fierbe. Dupa ce s-a fiert orezul, se scurge de apa si se clateste in apa calduta, pentru a ramane "bob cu bob", sa nu se lipeasca.
Se taie ceapa cubulete si se caleste. Separat, se fierbe ficatul de pui, apoi se scoate si se caleste impreuna cu ceapa. Se adauga piper, sare si nucsoara dupa gust. Dupa ce s-au calit ceapa si ficatelul de pui, se amesteca cu orezul.
Se prepara foile de clatite care se umplu cu compozitia formata.
Se servesc cu muraturi sau cu smantana.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii