Din ou , apa minerala, 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar,
faiana si condimente se face o coca de clatite.Se da la rece pina preparam compozitia pentru umplutura.
Se pune la fiert pieptul de pui cu un praf de sare, dupa ce a fost spalat in prealabil.Ciupercile se spala si se pot pune la fiert la un loc cu pieptul de pui.
Mararul se spala si se toaca.
Dupa ce au fiert, pieptul de pui si ciupercutele se toaca marunt. Se adauga mararul, condimentele, si smantana.
Se spala legumele, morcovii se taie feliute iar brocoli si conopida se desfac in buchetele. Se fierb cca 4-5 minute dupa care se scurg de apa si se pun intr-o tigaie pe foc impreuna cu usturoiul, uleiul de masline, condimente, si vinul. Se amesteca pe foc timp de un minut. Se acopera sa se mentina calde pana la servire.
Se fac clatitele . care se umplu cu compozitia de pui.
Se ruleaza si se portioneaza in doua sau trei bucati pentru a putea fi aranjate pe farfurie.
Se rade cascaval deasupra si se da la cuptorul cu microunde timp de un minut
Se aranjaza legumele langa clatite si se servesc imediat
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii