autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cocos la cuptor

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
un cocos, mujdei facut dintr-o capatana de usturoi, zeama de la o lamaie, zeama de la o portocala, menta verde, boabe de coriandru sau de ienibahar, 600 ml vin alb, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar, sarea si vinul. Amestecul rezultat se toarna in tava.


Cocosul bine spalat se aseaza direct in tava sau pe un suport (daca nu are loc in tava).


Se tine la cuptor 1h 1/2 sau mai putin, in functie de varsta cocosului. Cand scade lichidul, se mai poate adauga vin.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Foarte buuuuun, e bine pregatit.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Mmmm ce bine arata. La foamea ce o am, imi vine sa-l musc.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Ce bine arata cocosul !!! Alino...vezi sa nu zboare !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • un cocos
  • mujdei facut dintr-o capatana de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • zeama de la o portocala
  • menta verde
  • boabe de coriandru sau de ienibahar
  • 600 ml vin alb
  • sare.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de alina

Mancare de ciuperci

Ciupercile se oparesc cca 10 minute in apa cu sare, apoi se scurg si se taie potrivit, in cazul in

10 voturi    8 comentarii
1h
Retete de post

Paine dulce

Apa se amesteca cu zaharul si se dau intr-un clocot. Faina cernuta se amesteca cu drojdia, apoi

5 voturi    13 comentarii
2h
Retete de post

Tort aperitiv

Faina cernuta se amesteca cu drojdia uscata, apoi se adauga uleiul, zaharul, sarea si apa calduta.

4 voturi    6 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buuuuun, e bine pregatit.



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Mai intai curatam si spalam puiul si il lasam la scurs. Il condimentam bine in interior si exterior cu condimentele de la fuchs, si

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Coaste de porc picante

Coaste de porc picante

Preparam marinada din ingredientele pe care le-am mentionat mai sus.Le punem pe toate ,intr-un vas sau cutie cu capac( asa am facut

2 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi