autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cocos la cuptor

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar, sarea si vinul. Amestecul rezultat se toarna in tava.


Cocosul bine spalat se aseaza direct in tava sau pe un suport (daca nu are loc in tava).


Se tine la cuptor 1h 1/2 sau mai putin, in functie de varsta cocosului. Cand scade lichidul, se mai poate adauga vin.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Foarte buuuuun, e bine pregatit.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

    Mmmm ce bine arata. La foamea ce o am, imi vine sa-l musc.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Ce bine arata cocosul !!! Alino...vezi sa nu zboare !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • un cocos
  • mujdei facut dintr-o capatana de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • zeama de la o portocala
  • menta verde
  • boabe de coriandru sau de ienibahar
  • 600 ml vin alb
  • sare.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de alina

Mancare de ciuperci

Ciupercile se oparesc cca 10 minute in apa cu sare, apoi se scurg si se taie potrivit, in cazul in

10 voturi    8 comentarii
1h
Retete de post

Paine dulce

Apa se amesteca cu zaharul si se dau intr-un clocot. Faina cernuta se amesteca cu drojdia, apoi

5 voturi    13 comentarii
2h
Retete de post

Tort aperitiv

Faina cernuta se amesteca cu drojdia uscata, apoi se adauga uleiul, zaharul, sarea si apa calduta.

4 voturi    6 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buuuuun, e bine pregatit.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de rata cu sos de cirese

Friptura de rata cu sos de cirese

Crestam pulpele si pieptul de rata pe partea cu pielea si le asezonam bine cu piper negru macinat si sare. Intr-o tigaie teflonata

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine pe toate partile. Feliem apoi cotletul

5 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi