autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Cod la cuptor

Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: claud1a04 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
2 kg. peste cod knorr pt. peste piper marar ardei gras rosu ardei iuti rosii 1 kg usturoi. ulei.ceapa 4

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Pestele de spala si se pune pe gratarul incins. In tigaie se amesteca ceapa tocata marunt. Ardeiul gras taiat marunt si rosile tocate marunt se calesc toate, se pune usturoi, delikat, piper si ardei iuti tocati marunt.


Se da la cuptor 30 de minute, dupa ce s-au pus rosile calite in ulei cu ceapa, rosii si ardei.


Se pun foi de dafin si se da la cuptor la foc mic.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 2 kg. peste cod knorr pt. peste piper marar ardei gras rosu ardei iuti rosii 1 kg usturoi. ulei.ceapa 4

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de claud1a04

Salata de boeuf cu piept de pui

Se spala pieptii de pui, se taie bucati si se pun la fiert cu condimente de pui. Se spala cartofii,

7 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Craciun

Negresa de Craciun

1. Se ia un castron curat incapator se se separa 10 oua albusul se pune in castron separat

78 voturi    36 comentarii
1h
Aperitive

Ciuperci cu piept de pui si cascaval

Se curata ciupercile, se spala bine si se pun la scurs; se curata ceapa, se spala, se taie marunt.

111 voturi    34 comentarii
1h 30 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade. Pestele se spala bine cu apa rece apoi se pune intr-o tava unsa

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon cu sos de avocado

Somon cu sos de avocado

Bucatile de somon se spala se usuca, se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu zeama de lamaie;se trec apoi prin faina, se prajesc

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste