autor:

diana paula

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 5 minute in apa cu sare. scoate conopida din apa, se aseaza in tava sau vasa de sticla termorezistent, se curata ciupercile proaspete de coaja si se taie felii, se aseaza peste conopida.


Se presara sare. Din lapte, unt si faina se face un sos (pe aragaz), cand se ingrosa sosul se piseaza usturoiul, se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma, sare, piper si smantana. Acest sos se toarna peste conopida cu ciuperci din tava si deasupra se presara pesmet (si cascaval).


Se da la cuptor pana se rumeneste pesmetul (si cascavalul).

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2013

    super!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • Otilia-Iulia Uilacan

    Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 15 martie 2009

    Mi-ai dat o idee buna.Mersi.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida mijlocie ca marime,ciperci proaspete 1/2KG,lapte 75ml,unt 150gr.,2 catei de usturoi, lingura(supa)de faina,2 oua,samantana si pezmet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de diana paula

Figaro

blat 1:se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat ca de paine care se intinde cu sucitorul

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Biscuiti cu bezea

blatul :Sr freaca untul cu 8 linguri de zahar,se incorporeaza galbenusurile unul cate unul si biscuitii

4 voturi    5 comentarii
45 min
Prajituri

Conopida pane

Conopida se desface buchetele, nu pea mici,si se dau un clocot(se oparasc mai mult)in apa cu sare.

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu legume

COSTEO (Chef de cuisine)

super!!!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cușcuș cu legume

Cușcuș cu legume

Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori. Punem

2 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan

Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan

Cartofii bine spălați, necurățați de coajă, se pun la fiert în apă rece, până sunt aproape fierți, aproximativ 20 de minute.

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi