Se fierbe conopida spalata si desfacuta in buchetele. Se scurge de apa. Intre timp pregatim o maioneza(un galbenus fiert tare + un galbenus crud + putin mustar + ulei, in functie de cata maioneza vrem sa pregatim. Amestecam conopida cu maioneza, adaugam o ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, potrivim de sare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii