autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida la cuptor

   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierbe in apa cu sare conopida desfacuta.


Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet.


Se pune un strat de conopida peste care se pune pesmet, cascaval si apoi cite doua linguri de smintina.


Se condimenteaza stratul cu sare si piper dupa gust si se continua sa se puna straturile asa cum am descris mai sus pina se termina conopida.


Se pune la cuptor (incalzit 5 min. la 220 grade) vasul si se lasa 10 minute. In acest timp se bat ouale cu putina sare si cu 2 linguri de smintina.


Se scoate vasul si se toarna deasupra acest amestec si apoi se mai lasa la cuptor pina compozitia formeaza deasupra o coaja aurie.


  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mandu Anca , 05 octombrie 2014

    ff buna...mi-a iesit...

  • Fara foto

    Naty (Bucatar) , 29 noiembrie 2010

    Astazi an incercat.Este f buna...o sa fac de cate ori am ocazia.Recomand tuturor gospodinelor sa incerce.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010

    Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      cris , 12 octombrie 2009

      am incercato si eu, a esit super gustoasa am so mai fac ori de cate ori am ocazia.multumesc celei care a trimiso/

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

339 voturi

Ingrediente

  • 2 buc. conopida
  • 200 gr. cascaval razuit sau brinza
  • pesmet
  • 2 oua
  • smintina
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

Mandu Anca

ff buna...mi-a iesit...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sfecla rosie coapta

Sfecla rosie coapta

Pentru inceput se incalzeste cuptorul la 180 de grade C. Se iau cateva sfecle, de preferat sa fie toate de aceeasi marime, se curata

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu pui si legume

Orez cu pui si legume

Ceapa se caleste in ulei de masline intr-un wok sau tigaie, apoi se adauga pe rand carnea, morcovul, ardeiul, mazarea iar dupa fiecare

1 vot    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi