autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida la cuptor

   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 buc. conopida, 200 gr. cascaval razuit sau brinza, pesmet, 2 oua, smintina, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

340 voturi

Mod de preparare

Se fierbe in apa cu sare conopida desfacuta.


Se unge cu ulei un vas nu foarte adinc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet.


Se pune un strat de conopida peste care se pune pesmet, cascaval si apoi cite doua linguri de smintina.


Se condimenteaza stratul cu sare si piper dupa gust si se continua sa se puna straturile asa cum am descris mai sus pina se termina conopida.


Se pune la cuptor (incalzit 5 min. la 220 grade) vasul si se lasa 10 minute. In acest timp se bat ouale cu putina sare si cu 2 linguri de smintina.


Se scoate vasul si se toarna deasupra acest amestec si apoi se mai lasa la cuptor pina compozitia formeaza deasupra o coaja aurie.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Muschi la cuptor cu conopida

Luam muschiuletul si il spalam bine. Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem

2 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Conopida la cuptor

Conopida la cuptor, scaldata-n cascaval, este una dintre primele mancaruri pe care am invatat sa

16 voturi    12 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mandu Anca , 05 octombrie 2014

    ff buna...mi-a iesit...

  • Fara foto

    Naty (Bucatar) , 29 noiembrie 2010

    Astazi an incercat.Este f buna...o sa fac de cate ori am ocazia.Recomand tuturor gospodinelor sa incerce.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 august 2010

    Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      cris , 12 octombrie 2009

      am incercato si eu, a esit super gustoasa am so mai fac ori de cate ori am ocazia.multumesc celei care a trimiso/

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

340 voturi

Ingrediente

  • 2 buc. conopida
  • 200 gr. cascaval razuit sau brinza
  • pesmet
  • 2 oua
  • smintina
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Naty (Bucatar)

Astazi an incercat.Este f buna...o sa fac de cate ori am ocazia.Recomand tuturor gospodinelor sa incerce.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac scazut cu lapte si ochi de ou

Spanac scazut cu lapte si ochi de ou

Daca folosim spanac proaspat timpul de preparare creste cu circa 15 minute, timp care este necesar sa oparim spanacul in apa cu sare

19 voturi    16 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi aurii

Cartofi aurii

Se curata cartofi se spala, apoi se taie in cuburi mai mari, iar intr-o oala se pun cartofi cu secretul gustului, condimente de cartofi

20 voturi    15 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi