autor:

autor

» » Aperitive cu oua

Conopida pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se desprind buchetele din conopida si se oparesc cu apa clocotita. Concomitent, se pregateste compozitia de oua bautute cu faina si condimente. Buchetele se tavalesc prin oul cu faina si se pun la prajit, pina se rumenesc.


Se serveste cald cu legume proaspete (ardei gras, rosii) sau salata verde.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

49 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper
  • ghimbir (optional)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Taci si-nghite

E o denumire faină pentru un fel de mâncare, nu? Și bună, bună, mai ales pentru iubitorii

9 voturi    7 comentarii
nespecificat
Aperitive cu brinza

Mini-aperitive vesele

Ideea pentru aceste aperitive a pornit de la un pachet de mini-felii de paine prajita. Se fac repede

3 voturi    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu brinza

Tamagoyaki - omleta japoneza

Banala omleta poate fi facuta in ceva mai atragator. Aceasta reteta japoneza e foarte usor de facut

1 vot    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu oua
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Oua texane

Oua texane

Se alege o felie de paine mai mare si i se decupeaza mijlocul, fara a-l arunca. Intr-o tigaie se incinge o lingurita ulei de masline

6 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu oua
Omleta cu ciuperci

Omleta cu ciuperci

Pentru ca am mancat aceasta omleta cu o salata de rosii simpla, dar cu gust, am inceput cu aceasta, ca sa aiba timp sa stea putin la

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu oua