autor:

autor

» » Aperitive

Conopida pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 conopida, 2 oua, o lingura de faina, sare, piper, ghimbir (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

49 voturi

Mod de preparare

Se desprind buchetele din conopida si se oparesc cu apa clocotita. Concomitent, se pregateste compozitia de oua bautute cu faina si condimente. Buchetele se tavalesc prin oul cu faina si se pun la prajit, pina se rumenesc.


Se serveste cald cu legume proaspete (ardei gras, rosii) sau salata verde.
Retete
Alte retete din Aperitive

Egeh zahrah -Conopida pane –specific tarilor arabe

Conopida se desface in buchetele . Buchetelele de conopida se fierb in apa si sare 10 minute.Se

22 voturi    11 comentarii
50 min
Aperitive

CONOPIDA PANE

Se curata,se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare si putin otet.Se lasa sa fiarba

51 voturi    15 comentarii
40 min
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

49 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper
  • ghimbir (optional)

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita

Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita

Tocam marunt pieptul de pui fiert sau calit in putin unt(eu am avut ramas de la o friptura) si dam pe razatoare cascavalul. Cu ajutorul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Cosulete umplute

Cosulete umplute

Batem cele 3 oua cu un praf de sare si piper dupa gust. Adaugam cele 2 linguri de lapte. Adaugam cascaval ras si omogenizam. Tocata

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive