autor:

autor

» » Aperitive

Conopida pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 conopida, 2 oua, o lingura de faina, sare, piper, ghimbir (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

49 voturi

Mod de preparare

Se desprind buchetele din conopida si se oparesc cu apa clocotita. Concomitent, se pregateste compozitia de oua bautute cu faina si condimente. Buchetele se tavalesc prin oul cu faina si se pun la prajit, pina se rumenesc.


Se serveste cald cu legume proaspete (ardei gras, rosii) sau salata verde.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

49 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper
  • ghimbir (optional)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Oua posate in sos de rosii

Oua posate in sos de rosii

Mai intai incepem cu ceapa verde, pe care o curatam si o tocam fin. Ceapa alba, o curatam de coaja si o tocam felii subtiri. Intr-o

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se aprinde cuptorul. Se bat ouale impreuna cu praful de sare. Se adauga laptele si patrunjelul si se bate in continuare. Se unge

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive