autor:

autor

» » Aperitive cu oua

Conopida pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se desprind buchetele din conopida si se oparesc cu apa clocotita. Concomitent, se pregateste compozitia de oua bautute cu faina si condimente. Buchetele se tavalesc prin oul cu faina si se pun la prajit, pina se rumenesc.


Se serveste cald cu legume proaspete (ardei gras, rosii) sau salata verde.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

49 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper
  • ghimbir (optional)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Taci si-nghite

E o denumire faină pentru un fel de mâncare, nu? Și bună, bună, mai ales pentru iubitorii

9 voturi    7 comentarii
nespecificat
Aperitive cu brinza

Mini-aperitive vesele

Ideea pentru aceste aperitive a pornit de la un pachet de mini-felii de paine prajita. Se fac repede

4 voturi    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu brinza

Tamagoyaki - omleta japoneza

Banala omleta poate fi facuta in ceva mai atragator. Aceasta reteta japoneza e foarte usor de facut

2 voturi    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu oua
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu oua
Shakshuka cu ciuperci

Shakshuka cu ciuperci

Intr-o tigaie adanca si lata incalzim uleiul si punem ceapa la prajit. Adaugam usturoiul taiat marunt si paprica rosie si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu oua
Frittata

Frittata

Se soteaza (caleste) mazarea pana devine moale intr-o lingura de unt. Intre timp, se curata carnea de pe oase si se taie (rupe) in bucati.

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua