autor:

autor

» » Aperitive

Conopida pane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 conopida, 2 oua, o lingura de faina, sare, piper, ghimbir (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

49 voturi

Mod de preparare

Se desprind buchetele din conopida si se oparesc cu apa clocotita. Concomitent, se pregateste compozitia de oua bautute cu faina si condimente. Buchetele se tavalesc prin oul cu faina si se pun la prajit, pina se rumenesc.


Se serveste cald cu legume proaspete (ardei gras, rosii) sau salata verde.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

49 voturi

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • o lingura de faina
  • sare
  • piper
  • ghimbir (optional)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute-simple

Oua umplute-simple

Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem. Le lasam sa fiarba cam 15-20 de minute. Intre timp facem maioneza

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Trebuie sa preparam pentru aceasta omleta, doar cartofii inainte, pe care fie ii prajim in baie de ulei, pe aragaz, fie ii dam la cuptor

4 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive