autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Conserva de fasole teci (pastai)

Autor: GILDA IACOB (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: GILDA IACOB (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 octombrie 2005

Ingrediente
4kg- fasole pastai, 5kg- rosii, 100 grame zahar, 50 grame sare, 10-15 legaturi patrunjel frunze

Dificultate: Redusa Timp: 5h

32 voturi

Mod de preparare


Se curata tecile de moate si se rup in doua, rosiile se dau prin masina de separat seminte.


Se pun la fiert intr-un vas tecile, rosiile sarea si cu zaharul.


Se fierb pana se inmoaie tecile, dupa care se dau jos de pe foc si se adauga patrunjelul.


Se amesteca bine si se pun la borcane de 800 gr. (atentie- borcanele se vor umple pana in umeri), se pun capacele, dupa care se pun la cuptor cu focul mic timp de 1 ora pentru sterilizare.

Retete
Alte retete din Conserve si muraturi

Gogosari a la dicarmencitta

Spalam gososarii, ii taiem si ii curatam de seminte. Punem 2 l de apa, 1 kg de zahar intr-o cratita

30 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

Gem de caise

1. Se spala caisele si se lasa la scurs. Se curata apoi de samburi. Pentru a iesi o pasta cat mai

35 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5h

32 voturi

Ingrediente

  • 4kg- fasole pastai
  • 5kg- rosii
  • 100 grame zahar
  • 50 grame sare
  • 10-15 legaturi patrunjel frunze

Raporteaza reteta

Retete
de GILDA IACOB

APERITIV CU ARDEI IUTE

Se spala bine toate ingredientele , se curata de seminte si se taie fideluta dupa care se pun intr-un

12 voturi    0 comentarii
2h
Salate

GHIVECI PENTRU IARNA

Se curata vinetele, gogosarii,ceapa,usturoiul,dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3cm ,iar

30 voturi    1 comentariu
4h
Conserve si muraturi


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Dulceata naturala din flori de mac

Dulceata naturala din flori de mac

Petalele de mac le scuturam de stamine si le punem intr-un bol incapator. adaugam zeama de lamaie peste ele si le framantam bine , astfel

0 voturi    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Gem de capsuni cu banane

Gem de capsuni cu banane

Bananele se înțeleg bine cu parfumul capsunilor, nu încurcă deloc gustul ba chiar se completează bine asa ca, chiar va rog sa încercați

0 voturi    0 comentarii
3h
Conserve si muraturi