autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Conserva de fasole teci (pastai)

Autor: GILDA IACOB (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 octombrie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare


Se curata tecile de moate si se rup in doua, rosiile se dau prin masina de separat seminte.


Se pun la fiert intr-un vas tecile, rosiile sarea si cu zaharul.


Se fierb pana se inmoaie tecile, dupa care se dau jos de pe foc si se adauga patrunjelul.


Se amesteca bine si se pun la borcane de 800 gr. (atentie- borcanele se vor umple pana in umeri), se pun capacele, dupa care se pun la cuptor cu focul mic timp de 1 ora pentru sterilizare.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5h

32 voturi

Ingrediente

  • 4kg- fasole pastai
  • 5kg- rosii
  • 100 grame zahar
  • 50 grame sare
  • 10-15 legaturi patrunjel frunze

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de GILDA IACOB

APERITIV CU ARDEI IUTE

Se spala bine toate ingredientele , se curata de seminte si se taie fideluta dupa care se pun intr-un

12 voturi    0 comentarii
2h
Salate de legume

GHIVECI PENTRU IARNA

Se curata vinetele, gogosarii,ceapa,usturoiul,dupa care vinetele se taie in cubulete de 2-3cm ,iar

30 voturi    1 comentariu
4h
Conserve si muraturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Conserve si muraturi
Castraveciori bulgaresti.

Castraveciori bulgaresti.

Se aseaza castraveciorii in borcan, se pun mirodeniile, otetul si apa. Se fierb borcanele la bain-marie 25-30 minute de cand a dat in

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Conserve si muraturi
Zacusca

Zacusca

Vinetele si ardeii capia se coc, se curata si se lasa la scurs. Gogosarii se utilizeaza in stare cruda. Ceapa, morcovii, vinetele,ardeii

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi