Bagam sub pielea pulpitelor cate o frunza de salvie, le frecam cu boia, adaugam totul in tava, turnam putin vin alb si bagam la cuptor, foc mediu spre mare. Dupa vreo 15 minute, cand se prajesc linistite, mai adaugam o jumatate de cana de apa, sa nu se arda (optional).
Am lasat puiul cam 50 de minute. Se serveste cu smantana.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii