autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se bate carnea de vita, se condimenteaza cu sare si piper


si se aseaza peste feliile de sunca si cascaval.


Se ruleaza si se prind cu scobitoare.


Se trec prin faina, ou , pesmet si se prajesc in ulei.


Se servesc cu cartofi pai si salata .

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • NADIA MARIA

    NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Foarte bun si gustos. Eu stiu ca "Cordon bleu" are si ciupeci. Nu ai incercat niciodata? incearca sa pui si ciuperci ( champinioane) din conserva si o sa vezi ce minunatie.

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

    Eu obisnuiesc sa fac cu piept de pui.Delicios

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

    Reusita reteta...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Hmmmmmmmm ce bun e !!! Noua ne place foarte mult ...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      E tare bun. Si eu prepar des

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 19 iulie 2008

      Foarte des prepar Cordon bleu,Cordon rouge, Cordon vert,chiar si Cordon Blanc-cu peste-, dar eu fac Cordon bleu din carne de porc.Tai bucatile de carne mai grosute, le bat putin cu batatorul de carne prin intermediul unei folii si le fac cate un buzunaras, unde pun sunca si cascavalul.Prind cu scobitori si apoi le fac pane.Daca se ruleaza , preparatul este o rulada si ,nicidecum ,Cordon bleu.Vekas Maria

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 4 felii carne de vita
  • 4 felii sunca
  • 4 felii cascaval afumat
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Ildiko Maria Molnos

Salata de varza

Se taie varza subtire, se pune sare, apoi dupa 15 minute se stoarce de zeama.Se adauga ouale taiate

16 voturi    12 comentarii
30 min
Salate reci

Crap la cuptor

Se curata crapul, se taie in doua si se aseaza pe o folie de aluminiu, intr-o tava pentru cuptor.

15 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Varza cu costita

Se taie varza subtire, se adauga sare si dupa jumatate de ora se stoarce de zeama. Se taie costita

17 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

NADIA MARIA (Chef de cuisine)

Foarte bun si gustos. Eu stiu ca "Cordon bleu" are si ciupeci. Nu ai incercat niciodata? incearca sa pui si ciuperci ( champinioane) din conserva si o sa vezi ce minunatie.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui la cuptor

Pui la cuptor

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati. Ouale se bat bine cu condimentele si smantana. Bucatile de pui se adauga in oua

51 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui tirolez

Pui tirolez

Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga. Am condimentat cu sare de mare, piper proaspat rasnit,

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne