Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la 5 mm grosime.
Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
În mijlocul fiecărei bucăți de carne punem câte o felie de șuncă și una de cașcaval.
Se aduc lateralele spre mijloc, apoi rulăm.
Se pot fixa cu scobitori.
Într-o farfurie adâncă batem bine cele 2 ouă cu 2 linguri de lapte.
În alte 2 farfurii întinse punem făina respectiv pesmetul.
Fiecare rulou se dă prin ou, făină, ou și la urmă prin pesmet.
Încingem uleiul într-o tigaie și se prăjesc bine pe ambele părți până devin rumene.
Încingem cuptorul la 220 grade C.
Când sunt gata ruladele se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptor pentru 15 minute.
Scoatem scobitorile, în cazul în care le folosim.
Servim cu garnitura preferată!
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii