autor:

raluka

» » , , Aperitive cu brinza, Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Cordon bleu de pui

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 27 martie 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se presara sare peste fiecare fileu de pui. Daca sunt prea groase se bat putin cu ciocanul pentru snitele.


Se adauga cate o felie de bacon si una de cascaval.


Se ruleaza strans si se prind cu cate o scobitoare ca sa nu se desfaca.


Se dau prin faina,se scutura excesul, se dau prin ou,iar apoi prin pezmet. Intr-un recipient de plastic se presara pezmet,se aranjaza rulourile de pui si se acopera cu capac, film transparent, folie de aluminiu, ce aveti la indemana. Daca va grabiti cu mancarea de pranz sau cina, se da recipientul 1/2h la congelator (ca sa se fixeze ingredientele si sa nu se desfaca). Daca va pregatiti pentru a doua zi, (ca mine) se da la frigider pana in momentul prajirii. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se rumenesc rulourile la foc mic.


Se scot pe hartie absorbanta.


Se servesc calde cu salata,cartofi,sosuri, dupa gust. Sper sa va placa!


Pofta buna!


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui taiat fileuri
  • felii de bacon afumat (sunca presata)
  • felii de cascaval
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • scobitori
  • ulei pt prajit

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de raluka

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui

17 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Sepie cu sos verde

Se spala bine sepia si se cresteaza cu cutitul in forma de romburi.Se pune intro tigaie cu 2,3 linguri

15 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Tarta de mere cu crema de lamaie

Se indoaie marginile foietajului si se inteapa baza cu o furculita.Se pregateste crema,amestecand

27 voturi    6 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati. Ouale se bat bine cu condimentele si smantana. Bucatile de pui se adauga in oua

49 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Punem varza la desarat in apa rece pentru 30 min. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga orezul,

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne