Se bate carnea cu ciocanul de snitele.Se pune o felie de carne,o felie sunca,o felie cascaval si iar o felie de carne.Se prind marginile cu scobitori,dar feliile din interior nu trebuie sa fie mai mari decat feliile de carne.Se sareaza si condimenteaza.Se trec prin faina,ou si pesmet,dupa care se pun la prajit,la foc mediu.Se scot pe un platou cu hartie absorbanta.Se poate servi cu ce doriti.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii