autor:

GABRIELA

» » , Retete de post, Retete vegetariene

CORNULETE CU NUCA - DE POST

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se omogenizeaza margarina (untul) cu zaharul, nuca si faina (daca ni se pare prea moale aluatul se mai pune putina faina).


Se fac cornulete cu mana.


Se coc in tava unsa putin timp de 10 " 15 minute, nu trebuie sa se rumeneasca tare.


Se dau prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat cand sunt calde.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

16 voturi

Ingrediente

  • 200 g margarina
  • 4 linguri cu varf zahar
  • 1 cana cu varf de nuca macinata
  • 2 cani cu faina
  • esenta vanilie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de GABRIELA

Cornulete cu nuca

Se omogenizeaza margarina (untul) cu zaharul, nuca si faina (daca ni se pare prea moale aluatul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Salata germana cu cartofi

1. Pune la fiert cartofii intr-o oala mare cu apa si putina sare. Dupa ce s-au fiert, lasa-i sa se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate cu carne

Peste Marinat

Morcovii taiati rondele se pun apa cu sare si se fierb pe jumatate. Dupa care se pun cartofii rondele,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Tocanita de legume

Tocanita de legume

Curatam si spalam legumele. Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute. Calim ceapa si ardeiul tocate

3 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Se spala vinetele si se feliaza pe lungime, dar nu de tot, ci pana la baza, fara a le taia codita. Se sareaza usor si se lasa la scurs

4 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi