autor:

autor

» » Prajituri

Cornulete cu parizer si telemea

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Din aceste ingrediente se framanta un aluat moale.


Se lasa la dospit aproximativ 30 minute, dupa care se fac cornuletele care trebuie sa fie umplute cu feliute subtiri de telemea si de parizer. Dupa ce cornuletele au fost facute inainte de a se baga la cuptor trebuie sa fie unse pe deasupra cu oua batute.


Se servesc calde sau reci

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    O bunatate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • drojdie
  • 1 kg de faina
  • 600 gr lapte
  • 2 galbenusuri
  • 200 gr ulei
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de sare
  • parizer si telemea

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Pandispan cu visine

Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem

4 voturi    5 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Tiramisu

Praful de cappuccino se amestecă cu 400 ml apă clocotită şi esenţa de rom şi se lasă la răcit.

4 voturi    3 comentarii
nespecificat
Prajituri
Fara foto

Proca Constanta

O bunatate

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura zebra

Prajitura zebra

Intr-un bol se bat ouale spuma, se adauga zaharul si plicul de zahar vanilat si se bat pana se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul,

32 voturi    27 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Incepem prin a pregati blatul. Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in untul topit (si usor racit, sa nu fie fierbinte)

8 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Dulciuri diverse