autor:

autor

» » Prajituri

Cornulete cu parizer si telemea

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Din aceste ingrediente se framanta un aluat moale.


Se lasa la dospit aproximativ 30 minute, dupa care se fac cornuletele care trebuie sa fie umplute cu feliute subtiri de telemea si de parizer. Dupa ce cornuletele au fost facute inainte de a se baga la cuptor trebuie sa fie unse pe deasupra cu oua batute.


Se servesc calde sau reci

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    O bunatate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • drojdie
  • 1 kg de faina
  • 600 gr lapte
  • 2 galbenusuri
  • 200 gr ulei
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de sare
  • parizer si telemea

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

200 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

287 voturi    18 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Rulada cu ciocolata si visine din dulceata

Rulada cu ciocolata si visine din dulceata

BLATUL: Într-un vas de mixer/ robot se separă albușurile de gălbenușuri și se bat cu telul sau se mixează împreună

12 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura Aurora

Prajitura Aurora

Pentru ca imi plac luminile aurorei boreale, m-am gandit sa fac o prajitura cu foi in culorile aurorei. Astfel, prajitura mea are trei

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Prajituri