autor:

autor

» » Prajituri

Cornulete cu parizer si telemea

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
drojdie, 1 kg de faina, 600 gr lapte, 2 galbenusuri, 200 gr ulei, 1 lingura de zahar, 1 lingura de sare, parizer si telemea

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Din aceste ingrediente se framanta un aluat moale.


Se lasa la dospit aproximativ 30 minute, dupa care se fac cornuletele care trebuie sa fie umplute cu feliute subtiri de telemea si de parizer. Dupa ce cornuletele au fost facute inainte de a se baga la cuptor trebuie sa fie unse pe deasupra cu oua batute.


Se servesc calde sau reci
Retete
Alte retete din Prajituri

Amandina Unicata

Blat: Incepem prin a separa oule. Pentru blat, avem nevoie de 7 oua. Din celelalte trei, vom folosi

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Prajitura cu blat de cafea si crema de nuca de cocos

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma bine. Cafeaua fiarta o indulcin

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    O bunatate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • drojdie
  • 1 kg de faina
  • 600 gr lapte
  • 2 galbenusuri
  • 200 gr ulei
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de sare
  • parizer si telemea

Raporteaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

201 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

293 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Briose cu cirese si fulgi de migdale

Briose cu cirese si fulgi de migdale

Intr-un vas inalt spargem ouale. Cu mixerul le batem cu un praf de sare si zaharul pana cand isi schimba culoarea si se topeste zaharul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura acrisoara cu fructe se sezon

Prajitura acrisoara cu fructe se sezon

Separam ouale, albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul vanilat si sarea, untul foarte moale il mixam cu zaharul, adaugam galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse