autor:

LUBITA

» » Dulciuri diverse

Cornulete de casa

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Ingrediente
250g faina,, 150ml ulei,, 100ml bors proaspat,, 25g drojdie,, 1lingura zahar,, sare,, coaja de lamaie,, zahar vanilat,, gem,, nuca,, rahat (dupa preferinta fiecaruia)

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se freaca drojdia cu zahar,se adauga uleiul,sare,bors,mirodeniile apoi faina;se omogenizeaza bine,se framanta un aluat apoi se lasa la cald 30min;se ruleaza aluatul,se taie in 6buc.egale,fiecare bucata se intinde in forma rotunda dupa care se taie in triunghiuri;se pune umplutura dorita,se ruleaza si se coc in tava neunsa 20-25min dupa care se pudreaza cu zahar farin.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2011

    ce bune sunt!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250g faina,
  • 150ml ulei,
  • 100ml bors proaspat,
  • 25g drojdie,
  • 1lingura zahar,
  • sare,
  • coaja de lamaie,
  • zahar vanilat,
  • gem,
  • nuca,
  • rahat (dupa preferinta fiecaruia)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de LUBITA

Prajitura inteligenta cu portocale

Galbenusurile se freaca cu zaharul si untul topit pana rezulta o crema fina. Se adauga incet laptele,

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Bors de primavara

In oala cu ulei se calesc ceapa, ardeiul gras si tija de telina taiate cubulete, se adauga morcovul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Oua de prepelita cu rosii si spanac

Se pune in tigaie ulei iar dupa ce s-a incins se adauga rosiile,pasta de ardei,codimentele,spanacul

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce bune sunt!



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Raffaelo - bomboane de casa

Raffaelo - bomboane de casa

Intr-un castron se pun laptele praf, zaharul + cel vanilat, esenta de vanilie si nuca de cocos, se amesteca si se pune untul moale. Se

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello 1

Bomboane Raffaello 1

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta . Se amesteca untul, zaharul, laptele praf , zaharul vanilat si 100 g din nuca

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse