autor:

LUBITA

» » Dulciuri diverse

Cornulete de casa

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Ingrediente
250g faina,, 150ml ulei,, 100ml bors proaspat,, 25g drojdie,, 1lingura zahar,, sare,, coaja de lamaie,, zahar vanilat,, gem,, nuca,, rahat (dupa preferinta fiecaruia)

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se freaca drojdia cu zahar,se adauga uleiul,sare,bors,mirodeniile apoi faina;se omogenizeaza bine,se framanta un aluat apoi se lasa la cald 30min;se ruleaza aluatul,se taie in 6buc.egale,fiecare bucata se intinde in forma rotunda dupa care se taie in triunghiuri;se pune umplutura dorita,se ruleaza si se coc in tava neunsa 20-25min dupa care se pudreaza cu zahar farin.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2011

    ce bune sunt!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250g faina,
  • 150ml ulei,
  • 100ml bors proaspat,
  • 25g drojdie,
  • 1lingura zahar,
  • sare,
  • coaja de lamaie,
  • zahar vanilat,
  • gem,
  • nuca,
  • rahat (dupa preferinta fiecaruia)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de LUBITA

Dulceata de cirese amare

Ciresele spalate si curatate de samburi se pun intr-un vas pe foc mare impreuna cu zaharul si cuisoarele.

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Dulceata de cirese albe

Ciresele spalate si curatate de samburi se pun intr-un vas pe foc mare impreuna cu zaharul si vanilia;

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Gem de capsune

Capsunele curatate si spalate le pasez cu blenderul vertical, dar nu de tot. Se adauga zaharul,se

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce bune sunt!



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Papanasi cu smantana si dulceata de mure

Papanasi cu smantana si dulceata de mure

Intr-un bol punem branza, smanatana, zaharul, ouale si le mixam pana obtinem o crema. Adaugam praful de copt, zaharul vanilat, coaja

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare

Dulceata de cirese amare

Ciresele spalate si curatate de samburi se pun intr-un vas pe foc mare impreuna cu zaharul si cuisoarele. Se aduna spuma care se formeaza

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse