autor:

LUBITA

» » Dulciuri diverse

Cornulete de casa

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2011

Ingrediente
250g faina,, 150ml ulei,, 100ml bors proaspat,, 25g drojdie,, 1lingura zahar,, sare,, coaja de lamaie,, zahar vanilat,, gem,, nuca,, rahat (dupa preferinta fiecaruia)

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

9 voturi

Mod de preparare

Se freaca drojdia cu zahar,se adauga uleiul,sare,bors,mirodeniile apoi faina;se omogenizeaza bine,se framanta un aluat apoi se lasa la cald 30min;se ruleaza aluatul,se taie in 6buc.egale,fiecare bucata se intinde in forma rotunda dupa care se taie in triunghiuri;se pune umplutura dorita,se ruleaza si se coc in tava neunsa 20-25min dupa care se pudreaza cu zahar farin.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2011

    ce bune sunt!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250g faina,
  • 150ml ulei,
  • 100ml bors proaspat,
  • 25g drojdie,
  • 1lingura zahar,
  • sare,
  • coaja de lamaie,
  • zahar vanilat,
  • gem,
  • nuca,
  • rahat (dupa preferinta fiecaruia)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de LUBITA

Oua de prepelita cu rosii si spanac

Se pune in tigaie ulei iar dupa ce s-a incins se adauga rosiile,pasta de ardei,codimentele,spanacul

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua

Curcan cu rosii si usturoi verde

Pulpele taiate in doua,se prajesc putin in ulei dupa care se scot pe o farfurie;in uleiul ramas se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Salata de boeuf

Carnea spalata se pune la fiert iar dupa 15-20min, iar cand a iesit la suprafata spuma neagra, se

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce bune sunt!



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca, stafide si coaja de portocala

Cozonac cu nuca, stafide si coaja de portocala

Peste 100 gr de faina varsam 200 ml lapte caldut si amestecam repede cu lingura ca sa nu se formeze cocoloase apoi intoarcem aluatul

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Dulcinele-biscuiti cu zahar

Dulcinele-biscuiti cu zahar

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade sau 200. Se pun ingridentele intr-un bol si se framanta un aluat care este putin lipicios -se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse