autor:

LUBITA

» » Dulciuri diverse

Cornulete de casa

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se freaca drojdia cu zahar,se adauga uleiul,sare,bors,mirodeniile apoi faina;se omogenizeaza bine,se framanta un aluat apoi se lasa la cald 30min;se ruleaza aluatul,se taie in 6buc.egale,fiecare bucata se intinde in forma rotunda dupa care se taie in triunghiuri;se pune umplutura dorita,se ruleaza si se coc in tava neunsa 20-25min dupa care se pudreaza cu zahar farin.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2011

    ce bune sunt!

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

9 voturi

Ingrediente

  • 250g faina,
  • 150ml ulei,
  • 100ml bors proaspat,
  • 25g drojdie,
  • 1lingura zahar,
  • sare,
  • coaja de lamaie,
  • zahar vanilat,
  • gem,
  • nuca,
  • rahat (dupa preferinta fiecaruia)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de LUBITA

Supa de porumb cu rosii

Ceapa o calim impreuna cu usturoi; adaugam rosiile si o cutie de porumb; dupa cateva minute supa

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete de post

Pastrav pe varza la cuptor

In vasul cu unt incins calim ceapa, ardeiul tocat marunt, adaugam rosiile apoi cele doua verze tocate

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Chec inel cu portocale

Pregatim o crema fina din unt moale si zahar, adaugam ouale batute separat cu un praf de sare, coaja

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adriana K.D.

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce bune sunt!

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu mere caramelizate

Tarta cu mere caramelizate

Oul se freaca cu zaharul pana devine spuma. Se adauga smantana, uleiul, esentele, praful de copt, sare si faina pana devine o coca

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Lapte de pasare

Lapte de pasare

Laptele se fierbe, separat se pun galbenusurile cu 250 gr zahar si se bat bine cu mixerul pana se fac spuma, peste care adaugam si praful

18 voturi    15 comentarii
30 min
Dulciuri diverse