Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata.
Punem maiaua peste celelalte ingrediente amestecate. Framantam pana se inglobeaza toate ingredientele si obtinem un aluat elastic.
Lasam la crescut 1 ora,pana isi dubleaza volumul.
Intre timp pregatim umplutura de branza astfel:mixam branza impreuna cu restul ingredientelor,pana obtinem o crema pufoasa dar ferma.
Aluatul il impartim in 9 bilute,pe care le intindem sub forma de dreptunghi.
Trasam o linie imaginara la jumatate.Pe o parte punem umplutura de branza,iar cealalta o taiem fasii.
Rulam partea cu crema,apoi formam un rulou cu fasiile.
Cornurile astfel formate le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le lasam la crescut,pana isi dubleaza volumul.
le ungem cu galbenus amestecat cu cateva linguri de lapte si presaram cu mac.
Se dau la cuptorul incins la 180 grade pana se rumenesc.
*Reteta o am de pe blogul MIhaelei-de la lume adunate. Are niste retete una si una!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii