autor:

Anonim

» » Aperitive

Costite de Porc la cuptor

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
1 kg costite porc, 4 catei usturoi, 150 ml vin alb, 2 lingurite miere albine, 50 ml palinca (tuica), sare,, piper,, delikat, 100 ml ulei ptr prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Costitele le portionam apoi le condimentam cu sare, piper si delikat. Punem 100 ml ulei si prajim costitele condimentate pe ambele parti.


Intr-un pahar preparam urmatorul amestec: 2 lingurite miere de albine, 50 ml palinca. Amestecam bine pana mierea se dizolva in palinca apoi turnam peste carne, in acelasi timp punem si cei 150 ml vin peste. Adaugam si usturoiul taiat felii si apoi turnam apa cat sa acopere bine carnea.


Se acopera vasul cu un capac si se lasa la fiert pana scade zeama si ajunge pe untura. Daca carnea nu e fiarta se mai poate adauga apa.


Se mai potriveste gustul cu sare daca e nevoie.


Se serveste cu piure de cartofi alaturi mergand la fel de bine o salata de rosii .
Retete
Alte retete din Aperitive

Cosulete umplute cu salata de icre si rodie

Preparare cosulete Aluatul de foietaj se intinde pe masa de lucru si se decupeaza cerculete de

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive

Dovlecei cu cas gratinati

Spalam, dovleceii si ii taiem cuburi potrivite. Ii punem intr-o sita, ii presaram cu sare si ii

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg costite porc
  • 4 catei usturoi
  • 150 ml vin alb
  • 2 lingurite miere albine
  • 50 ml palinca (tuica)
  • sare,
  • piper,
  • delikat
  • 100 ml ulei ptr prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Crochete piept de pui

Crochete piept de pui

Crochete de pui la cuptor. Mult mai sanatoase decat cele prajite dar cu acelasi gust. Intr un bol amestecam pesmet si gouda si amestecam

0 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Amestecam carnea cu ulei si ouzo. Punem menta, usturoi, patrunjel, marar si ceapa in blender si amestecam. Punem peste carne, adaugam

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne