autor:

Magie in Farfurie

» » Mancaruri cu carne

Costite la cuptor

Autor: Magie in Farfurie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Magie in Farfurie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2012

Ingrediente
•1 costita de porc, , •Marinata:, , - cuisoare, , - 1 chili, , - 1 foaie dafin, , - boabe piper verde, , - 100 ml vin rosu, , - 2 lingurite mustar, , - ulei, , - sare si piper., , •Salata calda:, , - 4 rosii cherry, , - 1/2 ardei rosu, , - 1 borcan ciuperci, , - 1 mar, , - putin ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 4h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca cu sare carnea pe ambele parti.


Se amesteca uleiul cu mustarul si vinul. Cuisoarele se infig in carnea de pe costite, restul mirodeniilor se presara si apoi se toarna amestecul de vin.


Se acopera si se lasa la marinat la frigider cam 2-3 ore.


Apoi se baga la cuptor la foc mic intr-un vas acoperit aproximativ 1 ora, se intoarce pe partea cealalta si se mai lasa pana se rumeneste frumos de data aceasta fara capac.


Intre timp se pregateste salata.


Se feliaza ingredientele.


Intr-o tigaie se pune la incins putin ulei, se adauga ciupercile, rosiile si ardeiul.


Se lasa 3-4 minute si apoi se adauga feliile de mar, sare si piper amestecandu-se din cand in cand pana cand se inmoaie un pic.


Se scoate costita din cuptor, se taie in doua si apoi se aseaza pe farfurii.


Se acopera cu salata calda. Noi am servit si cu salata verde stropita cu ulei de masline si Otet.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Costite afumate cu cartofi la cuptor

Se spala bine coastele si se asaza in tava in care am pus un strat subtire de ulei (aprox 1-2 pahare). Se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Sarmale in frunze de varza

Process tehnologic de preparare: varza se spala si se aleg foi. Se toaca marunt o parte din aceasta.

1 vot    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

4h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • •1 costita de porc
  • •Marinata:
  • - cuisoare
  • - 1 chili
  • - 1 foaie dafin
  • - boabe piper verde
  • - 100 ml vin rosu
  • - 2 lingurite mustar
  • - ulei
  • - sare si piper.
  • •Salata calda:
  • - 4 rosii cherry
  • - 1/2 ardei rosu
  • - 1 borcan ciuperci
  • - 1 mar
  • - putin ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Magie in Farfurie

Dulceata burlacului cu afine, zmeura si limoncello

Se spala usor afinele cu apa rece. Se pun intr-o cratita impreuna cu 800 g zahar si sucul de la jumatate

1 vot    0 comentarii
40 min
Conserve si muraturi

Pui cu tarhon

Intr-o tigaie, la care sa se potriveasca si un capac, se incinge uleiul, apoi se adauga usturoiul

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Tarta cu nuci

Blatul se face ca unul clasic de tarta: unul rece se incorporeaza in faina formandu-se frimituri.

11 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor

Condimentam fiecare bucata de piept cu sare,piper,boia si praf de usturoi, apoi o infasuram in 3 felii de bacon. Infigem scobitori din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Lipii umplute cu salata de pui si avocado

Se taie pieptul de pui cubulete, se asezoneaza cu sare ,piper, boia afumata si se trage la tigaie in ulei de masline. Din jumatate

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne