Se preincalzeste cuptorul. Se amesteca toate ingredientele pana la omogenizare ( eu le-am pus in robotul de bucatarie), aluatul obtinut l-am pus in forme de tarte cu diametrul de 10 cm, acoperit cu hartie de copt.....apoi aluatul.. Se da la cuptor pentru 15 min. Se lasa sa se raceasca, apoi se pregateste umplutura.
Dupa ce sa copt blatul de biscuiti si racit (il lasam sa se raceasca in forme, asa cum se vede in imaginea de mai sus, topim ciocolata si imbracam peretii formei. Peste ciocolata, punem felii de banane apoi cate o lingura de inghetata usor moale, si dam la congelator pana se intareste inghetata. Peste inghetata punem felii de capsuni, si decoram cu frisca dupa imaginatie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii