Cosulete cu martipan

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Cosulete cu martipan

Ingrediente

  • -2 lingurite scortisoara Kotanyi;
  • -250 g faina;
  • -200 g unt/ margarina Rama ;
  • -100 g zahar;
  • - 1 punguta cartofi de martipan Zentis

Mod de preparare

Se face un aluat fraged din unt, faina, zahar si 2 lingurite de scortisoara.Se tine la rece o jumatate de ora.

Se incalzeste cuptorul.

Se foloseste tava de briose.Se aseaza aluatul in fiecare forma de briosa lipind cu mainile aluatul pe peretii tavii si apoi facem mici impletituri ce se pun ultima data la gura cosuletului.Manerele impletite si ele tot din acest aluat se fixeaza cu o scobitoare daca nu stau bine.Se coc cosuletele si se servesc reci umplute cu cartofi din martipan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise