Cotlet de porc cu cartofi la capac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Cotlet de porc cu cartofi la capac

Ingrediente

  • Pentru 2 portii
  • 2 cotlete mai mari
  • o capatana mai mica de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 3-4 cartofi
  • cimbru sau rozmarin (pentru a aroma cartofii)
  • boabe de piper
  • patrunjel
  • condimente pentru carne de porc
  • optional jumatate de pahar de vin rosu
  • 2 cubulete de unt

Mod de preparare

Se pun 3 linguri de ulei in tigaie la incins, apoi se adauga usturoiul pisat si se prajeste un pic in ulei.

Se bate putin carnea(pentru fragezime), se condimenteaza cu sare, piper si condimente pentru carne de porc si se pune in tigaie la rumenit.

Atentie NU INTEPATI CARNEA cand se afla in tigaie pentru ca isi pierde suculenta, este de preferat sa o intoarceti cu o paleta. Cand s-a rumenit puneti apa, cartofii taiati cuburi mari si cimbrul (apa trebuie sa acopere cartofii).

Se lasa la fiert sub capac pana cand s-au fiert cartofii.

Se serveste cu o ploaie de patrunjel si 2 cubulete de unt peste friptura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise