autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Cotlet de Porc la Tava

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
6-8 coaste de porc, 4-6 catei de usturoi(3 pt marinata, 3 cand introducem la cuptor), 2 ceape potrivite, 1-2 morcovi, 100-150 gr de kaizer, 1 cana de vin rosu, sare, piper, rozmarin,, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Dupa ce carnea a stau 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune ceapa, morcovi si feliile de kaizer, se pune ulei, se adauga boia peste carne, se mai adauga 50 gr de vin rosu, se adauga 2-3 catei de usturoi si pasta de tomate, se completeaza cu apa si se pune rozmarin,se da la cuptor 35-40 de minute.


Se verifica carnea cand este bine patrunsa si foarte frageda se scoate si se lasa putin in asteptare. Separat intr-o alta tava sau tigaie mai mare se pune ulei de masline si se adauga doar bucata de carne aproximativ 10-15 minute intorcand-o pe toate partile cand prinde culoare aurie spre maronie, se va incerca daca carnea este facuta, si se va proba cu furculita vazand daca carnea este frageda si bine patrunsa.


Se aranjeaza farfuria cu salata verde se pun cotletele si se decoreaza cu felii de rosii.


Pofta Buna

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cely , 13 septembrie 2009

    Apetisant!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Ft bine arata, mmm...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

    Arata perfect, dupa parerea mea.Nota 10!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 6-8 coaste de porc
  • 4-6 catei de usturoi(3 pt marinata
  • 3 cand introducem la cuptor)
  • 2 ceape potrivite
  • 1-2 morcovi
  • 100-150 gr de kaizer
  • 1 cana de vin rosu
  • sare
  • piper
  • rozmarin,
  • ulei,

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache

Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Curatam si spalam prepelitele(erau foarte tinere si nu necesita sa le marinam), inlaturam excesul

1 vot    0 comentarii
40 min
Fripturi

Sarmale din carne de porc cu varza acra

Varza se taie in doua si se pregatesc foile, se scot cotoarele si se vor pune foile rezultate in

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Craciun

Rulou Brasovean 1 portie

Se fierbe un ou tare 5 min, poate fi si de prepelita, se ia castravetele si i se taie capetele.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Fripturi

Cely

Apetisant!



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Kalua Pig

Kalua Pig

Este o reteta traditionala din Hawai, in care carnea este preparata, mult timp, intr-o groapa adanca , captusita cu pietre, care retin

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Curatam si spalam prepelitele(erau foarte tinere si nu necesita sa le marinam), inlaturam excesul de apa prin tamponare si le lasam

1 vot    0 comentarii
40 min
Fripturi