cotlet umplut

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
cotlet umplut

Ingrediente

  • un cotlet de cca.1 Kg
  • 20-25 cm cirnat afumat
  • 1 ardeu rosu
  • 1 castravete murat
  • 1 morcov fiert
  • 6 fasii bacon (kaizer) afumat
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
  • ata de bucatarie

Mod de preparare

Cotletul se despica longitudinal pe mijloc(fara a ajunge sa-l taiati de tot),pe urma ambele jumatati se se despica la fel( ca si cum ati deschide o carte)Se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper si se incepe a inrola.prima data se pune pe marginea carnii bastonase de ardei (de grosimea unui deget)se infasoara, pe urma fisii de castravete murat, se infasoara, cirnatul intreg, se infasoara, bastonase de morcov fiert, se infasoara,la urma o fisie de bacon (kaizer).Cind ati terminat de inrolat carnea cu toate ingredientele, se leaga cu ata de bucatari, se aseaza in tava cu putin ( 1 lingura ) de ulei, se acopera cu restul de fisii de bacon (kaizer), se toarna vinul alb si se introduce la cuptor cam doua ore la 200º C stropind din cind in cind cu zeama din tava.Catre sfirsit se intoarce ruloul pentru a se rumeni pe toate partile.Cind este gata se scoate ata si se strecoara sosul format in tava.

Se poate servi cald cu garnitura de cartofi sau zarzavaturi, sau rece ca si aperitv.

Arata foarte bine cind este taiat si este foarte gustos .

Va doresc pofta buna si sper sa va placa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta

Carnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.

Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu menta
Salata de primavara cu oua

Salata de primavara cu oua

Reteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....

Salata de primavara cu oua
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise