Se spala pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie apoi se taie fasii de grosimea unui deget. Se curata ceapa si se toaca marunt. Ardeiul se da prin masina de tocat sau se mixeaza sa iasa o pasta. Se incinge ulei intr-un wok si se caleste pieptul. Se scoate si in grasimea ramasa se caleste ceapa in continuare apoi se adauga ardeiul rosu, stafidele, 1 lingurita curry, chilli, piperul rosu si putina sare. Se adauga apoi si puiul si se mai caleste cateva minute. La sfarsit se adauga sucul de rosii sau pasta de tomate diluata cu apa fiarta si se lasa putin la fiert. De preferat a se pune putin chilli, a se gusta si daca mai trebuie sa se adauge. Se masoara cu aceeasi cana cous cous-ul si apa. Cand clocoteste apa o punem peste cous cous, adaugam 1/2 lingurita de curry si cele 2 linguri de ulei de masline, putina sare si amestecam repede. Se acopera cu ceva si se lasa vreo 5 minute sa se umfle. Se aseaza cous cous-ul pe farfurie si deasupra sosul cu carne.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii