autor:

flam

» » Retete la gratar

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Autor: flam (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: flam (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Ingrediente
1 crap 2-3kg, , 500 ml vin alb, , o lamiie, , 3 rosii, , 6 catei usturoi, sare si piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un vas punem vinul cu o lingura de sare si o lingurita piper si il amestecam bine, apoi introducem pestele si il lasam cam o ora la frigider. Apoi se aseaza pe gratarul bine incins, dupa ce ati intors pestele se stropeste cu vinul ramas in vas de la peste. Intre timp ce pestele este pe gratar putem adauga si rosiile sa se coaca.


Se curata rosiile de coaje si se piseaza inpreuna cu cateii de usturoi si se freaca bine bine cu putin ulei si sare, pina se omogenizeaza. Pestele se serveste cald inpreuna cu mujdeiul de usturoi cu rosii si lamiie... pofta buna
-->
Retete
Alte retete din Retete la gratar

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar

Pulpe de pui pe disc

Se unge discul metalic cu ulei si se lasa sa se incinga. Dupa ce se incinge discul se mai adauga

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete la gratar

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • CristinaD

    CristinaD (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    deja parca ii simt gustul; crap sa fie ca saramura facem noi :P

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Bine ai vent în ţara gustoşilor! Aşteptăm şi alte reţete.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Interesant, apetisant, incitant !!!!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      De facut neaparat!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Daca e vorba de peste...sunt prima!!!...Delicios!!!

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

      Gratar si peste!De doua ori bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 crap 2-3kg
  • 500 ml vin alb
  • o lamiie
  • 3 rosii
  • 6 catei usturoi
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de flam

Snitele din uger de vaca

Se ia ugerul si se splala bine, se pune intr-o oala cu apa rece pe aragaz la fiert, apoi adaugam

10 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

CristinaD (Chef de cuisine)

deja parca ii simt gustul; crap sa fie ca saramura facem noi :P

Adauga reteta
Retete
din Retete la gratar
Mamaliga la grill cu branza si rosii uscate in ulei

Mamaliga la grill cu branza si rosii uscate in ulei

Mamaliga, se face normal din cantitatile stiute de voi din apa, sare si faina de malai. Trebuie sa tineti cont sa o faceti putin mai

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Chiftelute turcesti din carne de strut cu sos de iaurt si rosii

Chiftelute turcesti din carne de strut cu sos de iaurt si rosii

Feliile de paine le inmuiem in apa calduta, ceapa o curatam si o dam pe razatoare, curatam si usturoiul, iar patrunjelul verde il tocam

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne