Cureti creierul de pielite,il portionezi in bucatele aproximativ egale,le usuci pe un prosop, treci prin faina,apoi prin oul in care ai adaugat usturoiul facut mujdei,sare si piper. Le prajesti in ulei incins. Scoti pe prosop de hartie. Servesti ca aperitiv pe salata verde fie calde fie reci cu garnitura de cartofi pai si salata,sau cu mujdei de usturoi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii