autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Creier de porc pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
1 kg creier, 2 oua, faina, 2 catei de usturoi, ulei pentru prajit, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Cureti creierul de pielite,il portionezi in bucatele aproximativ egale,le usuci pe un prosop, treci prin faina,apoi prin oul in care ai adaugat usturoiul facut mujdei,sare si piper. Le prajesti in ulei incins. Scoti pe prosop de hartie.


Servesti ca aperitiv pe salata verde fie calde fie reci cu garnitura de cartofi pai si salata,sau cu mujdei de usturoi.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 1 kg creier
  • 2 oua
  • faina
  • 2 catei de usturoi
  • ulei pentru prajit
  • sare,

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele

3 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placintele cu ficatei

Placintele cu ficatei

Umputura: Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne