autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Creier de porc pane

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
1 kg creier, 2 oua, faina, 2 catei de usturoi, ulei pentru prajit, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Cureti creierul de pielite,il portionezi in bucatele aproximativ egale,le usuci pe un prosop, treci prin faina,apoi prin oul in care ai adaugat usturoiul facut mujdei,sare si piper. Le prajesti in ulei incins. Scoti pe prosop de hartie.


Servesti ca aperitiv pe salata verde fie calde fie reci cu garnitura de cartofi pai si salata,sau cu mujdei de usturoi.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 1 kg creier
  • 2 oua
  • faina
  • 2 catei de usturoi
  • ulei pentru prajit
  • sare,

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Snitele de porc

Snitele de porc

Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare (vegeta)

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Drob cu carne de porc in manta de bacon

Drob cu carne de porc in manta de bacon

Taiem carnea cubulete,o spalam , o lasam la scurs si apoi o dam prin masina de tocat. Amestecam bine cu mana carnea astfel tocata si

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive