autor:

autor

» » Spume si creme dulci

Crema de cacao

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
doua oua, 7 linguri zahar, 100 gr. cacao

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul si cu cacao si se pun la bain marie.


Se amesteca in permanenta pina se omogenizeaza.


Se lasa la racit si poate fi folosita la torturi si prajituri.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • doua oua
  • 7 linguri zahar
  • 100 gr. cacao

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Spuma de capsuni

Mixam albusurile cu zaharul pana devin o spuma foarte tare. Adaugam capsunele si continuam sa mixam

6 voturi    3 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Bezele simple

Albusurile se pun intr-un castron foarte curat (fara pic de grasime). Se adauga circa 1/3 din cantitatea

401 voturi    21 comentarii
1h 5 min
Spume si creme dulci

Crema de zahar ars

Se arde intr-o cratita zaharul pina capata o culoare potrivita, nu prea inchisa. Se stinge cu 4 linguri

4 voturi    1 comentariu
45 min
Spume si creme dulci


Adauga reteta
Retete
din Spume si creme dulci
Bircher Muesli

Bircher Muesli

Amestecam doua treimi din fulgii de ovaz cu iaurtul si lasam totul intr-un bol cam 10-15 minute, pana cand fulgiii se inmoaie putin.

0 voturi    1 comentariu
20 min
Budinci
Prăjitură deșteaptă cu ciocolată

Prăjitură deșteaptă cu ciocolată

Câte șanse ai să obții o prăjitură aspectuoasă, cremoasă, ciocolătoasă și mai ales delicioasă fără să pregătești prima

3 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse