autor:

Fara foto

» » Prajituri

CREMA DE CIOCOLATA PT TORT

Autor: SILVIU STROIA (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 octombrie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb ouale cu zaharul pe baine marie pana se topeste zaharul, apoi se adauga cacaua, amestecata cu faina, si se fierbe in continuare pana se ingroasa compozitia.


Se raceste si se amesteca impreuna cu margarina frecata pana devine spumoasa.


Se adauga esenta de rom.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Buna , 17 mai 2014

    Super! Multumesc

  • Fara foto

    Titi Diciu , 11 octombrie 2013

    esti marfa

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

94 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 2 linguri cu varf faina
  • 4 linguri cacao data prin sita
  • 1 margarina rama clasic la tub
  • 1 fiola esenta rom

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Buna

Super! Multumesc

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Negresa cu crema de branza

Negresa cu crema de branza

Ciocolata se rupe bucatele, se pune intr-o cratita impreuna cu untul si se topesc impreuna la bain-marie, amestecand in continuu. Dupa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tarta cu ananas si jeleu de capsuni

Tarta cu ananas si jeleu de capsuni

Pentru aluat eu folosesc intotdeauna robotul de bucatarie dar se poate framanta foarte usor si cu mana: se amesteca faina si zaharul

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse