autor:

Fara foto

» » Prajituri

CREMA DE CIOCOLATA PT TORT

Autor: SILVIU STROIA (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: SILVIU STROIA (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 octombrie 2007

Ingrediente
5 oua, 250 gr zahar, 2 linguri cu varf faina, 4 linguri cacao data prin sita, 1 margarina rama clasic la tub, 1 fiola esenta rom

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

94 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale cu zaharul pe baine marie pana se topeste zaharul, apoi se adauga cacaua, amestecata cu faina, si se fierbe in continuare pana se ingroasa compozitia.


Se raceste si se amesteca impreuna cu margarina frecata pana devine spumoasa.


Se adauga esenta de rom.
Retete
Alte retete din Prajituri

Tort de ciocolata cu crema de castane

Mai intai pregatim crema de castane,din cele 2 borcane si pe care o amestecam cu cateva linguri de

15 voturi    18 comentarii
45 min
Prajituri

Tort de mere cu crema de ciocolata

BLATUL : Albusurile separate de galbenusuri se bat spuma cu zaharul peste care se adauga galbenusurile

2 voturi    1 comentariu
2h
Prajituri

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Buna , 17 mai 2014

    Super! Multumesc

  • Fara foto

    Titi Diciu , 11 octombrie 2013

    esti marfa

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

94 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 2 linguri cu varf faina
  • 4 linguri cacao data prin sita
  • 1 margarina rama clasic la tub
  • 1 fiola esenta rom

Raporteaza reteta

Fara foto

Buna

Super! Multumesc



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu morcovi si nuci

Prajitura cu morcovi si nuci

Pregatim o tava de 20x35 cm pe care punem hartie cerata si pornim cuptorul la 180 grade sa se incalzeasca. Intr-un castron spargem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de branza, iaurt si zmeura

Prajitura cu crema de branza, iaurt si zmeura

Blaturile: Separam ouale, mixam galbenusurile impreuna cu zaharul. Adaugam uleiul, mixam, apoi incorporam faina, praful de copt si

0 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri