autor:

Fara foto

» » Prajituri

CREMA DE CIOCOLATA PT TORT

Autor: SILVIU STROIA (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 octombrie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb ouale cu zaharul pe baine marie pana se topeste zaharul, apoi se adauga cacaua, amestecata cu faina, si se fierbe in continuare pana se ingroasa compozitia.


Se raceste si se amesteca impreuna cu margarina frecata pana devine spumoasa.


Se adauga esenta de rom.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Buna , 17 mai 2014

    Super! Multumesc

  • Fara foto

    Titi Diciu , 11 octombrie 2013

    esti marfa

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

94 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 2 linguri cu varf faina
  • 4 linguri cacao data prin sita
  • 1 margarina rama clasic la tub
  • 1 fiola esenta rom

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Buna

Super! Multumesc

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

In primul rand, curatam capsunile, le spalam, le scurgem bine si presaram 2 linguri de gris peste ele. Separam galbenusurile de

0 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prima data spalam visinele, le scoatem samburii si le punem intr-o sita la scurs. Blatul: Ouale le mixam spuma cu un praf de sare

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Prajituri