autor:

Fara foto

» » Prajituri

CREMA DE CIOCOLATA PT TORT

Autor: SILVIU STROIA (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 octombrie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb ouale cu zaharul pe baine marie pana se topeste zaharul, apoi se adauga cacaua, amestecata cu faina, si se fierbe in continuare pana se ingroasa compozitia.


Se raceste si se amesteca impreuna cu margarina frecata pana devine spumoasa.


Se adauga esenta de rom.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Buna , 17 mai 2014

    Super! Multumesc

  • Fara foto

    Titi Diciu , 11 octombrie 2013

    esti marfa

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

94 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 2 linguri cu varf faina
  • 4 linguri cacao data prin sita
  • 1 margarina rama clasic la tub
  • 1 fiola esenta rom

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Buna

Super! Multumesc

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Briose cu mere coapte

Briose cu mere coapte

Se mixeaza ouale, untul se topeste cu zaharul si se toarna peste oua amestecand energic se pun merele coape in prealabil si tiate, faina

0 voturi    1 comentariu
35 min
Prajituri
Prajitura desteapta

Prajitura desteapta

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se topeste zaharul si se formeaza o crema. Peste galbenusuri punem untul topit, rece, apoi

0 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri