autor:

autor

» » Spume si creme dulci

Crema de iaurt

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu zaharul si foaia de gelatina inmuiata in apa rece si apoi dizolvata intr-o lingura de apa calda.


Se bate compozitia cu telul pina devine spumoasa, apoi se toarna intr-o forma clatita cu apa rece si se lasa sa se intareasca.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar iaurt
  • o lingura zahar
  • 1/4 lingurita zahar vanilat
  • o foaie gelatina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Spuma de capsuni

Mixam albusurile cu zaharul pana devin o spuma foarte tare. Adaugam capsunele si continuam sa mixam

6 voturi    3 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Bezele simple

Albusurile se pun intr-un castron foarte curat (fara pic de grasime). Se adauga circa 1/3 din cantitatea

399 voturi    20 comentarii
1h 5 min
Spume si creme dulci

Crema de zahar ars

Se arde intr-o cratita zaharul pina capata o culoare potrivita, nu prea inchisa. Se stinge cu 4 linguri

4 voturi    1 comentariu
45 min
Spume si creme dulci
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Spume si creme dulci
Mousse beat, de ciocolata

Mousse beat, de ciocolata

Separam galbenusurile de albusuri. Batem galbenusurile intr-un bol cu 50 ml de vin, sarea si ardeiul iute. Bine de tot pana fac un

0 voturi    3 comentarii
20 min
Budinci
Spuma de capsuni cu iaurt

Spuma de capsuni cu iaurt

Curatam si spalam capsunile. Pastram 3-4 capsunele mici si mai frumusele. Iaurtul rece il batem usor cu un pic de zahar sau putem

0 voturi    0 comentarii
10 min
Spume si creme dulci