Se caramelizeaza zaharul intr-o cratita suficient de mare si cand a capatat o culoare brun deschis se ia de pe foc si se inclina astfel incat zaharul caramelizat sa ajunga pe peretii cratitei.
Separat se face un amestec cu ouale si laptele.
Se taie merele in feliute subtiri si se aseaza pe fundul cratitei.peste ele se adauga amestecul de oua cu lapte si se baga la cuptor.
Dupa ce este gata se scoate din cuptor si se rastoarna cratita peste o tava sau un platou.cratita nu se ridica de pe platou.se baga asa la frigider si se lasa o zi. Se serveste rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii