autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Prajituri

Crema pentru foi Lica

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ouale se amesteca cu 250g zahar, untul si lamaia intr-un castron.


Intr-o cratita se pune restul se zahar, se topeste si se pun nucile, amestecandu-se. Compozitiile se amesteca si se pun intre foi.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

18 voturi

Ingrediente

  • -1 pachet de unt
  • -coaja de la o lamaie
  • -500 g zahar
  • -2 oua (galbenusul)
  • -o farfurie de nuci macinate

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ana maria lengher

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi

Mancare de orez de post

Se caleste ceapa in 2 linguri de ulei.Se adauga morcovele taiat rondele si ardeiul taiat feliute

10 voturi    12 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Friptura inabusita de rata cu sos picant

Rata se curata, se spala si se pune sa se friga inabusit aproximativ 90 de minute,cu sare, piper,

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura zebra

Prajitura zebra

Intr-un bol se bat ouale spuma, se adauga zaharul si plicul de zahar vanilat si se bat pana se omogenizeaza, apoi se adauga uleiul,

32 voturi    27 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Negresa cu mascarpone si glazura de ciocolata

Incepem prin a pregati blatul. Topim untul la microunde sau pe baie de aburi. Adaugam in untul topit (si usor racit, sa nu fie fierbinte)

8 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Dulciuri diverse