autor:

Fara foto

» » Torturi

Crema pentru torturi

Autor: scridonesi andrea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Iran


    Reteta postata pe: 14 decembrie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Amestecam ouale cu zaharul foarte bine,apoi adaugam treptat faina si putin cate putin laptele. am terminat cu laptele si faina punem coaja de lamaie apoi o punem la foc mic si o amestecam in continu sa nu se faca cocoloase pana se ingrose.o folosim rece.eu o folosesc foarte mult la torturi.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    O crema tare buna si usor de facut ! Felicitari! **** Bine ai venit pe gustos.ro ! te asteptam si cu alte retete.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 6 galbenusuri de ou
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • coaja de la o lamaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

O crema tare buna si usor de facut ! Felicitari! **** Bine ai venit pe gustos.ro ! te asteptam si cu alte retete.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Torturi
Tort cu ciocolata si capsuni

Tort cu ciocolata si capsuni

Preparare blat: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile bine cu un praf de sare. Fierbem zaharul si apa pana devin un sirop.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort cu capsune si busuioc

Tort cu capsune si busuioc

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful

0 voturi    0 comentarii
4h
Torturi