autor:

Fara foto

» » Torturi

Crema pentru torturi

Autor: scridonesi andrea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Iran


    Reteta postata pe: 14 decembrie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: scridonesi andrea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Iran


Reteta postata pe: 14 decembrie 2010

Ingrediente
1 litru lapte, 6 galbenusuri de ou, 6 linguri de zahar, 6 linguri de faina, coaja de la o lamaie,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Amestecam ouale cu zaharul foarte bine,apoi adaugam treptat faina si putin cate putin laptele. am terminat cu laptele si faina punem coaja de lamaie apoi o punem la foc mic si o amestecam in continu sa nu se faca cocoloase pana se ingrose.o folosim rece.eu o folosesc foarte mult la torturi.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    O crema tare buna si usor de facut ! Felicitari! **** Bine ai venit pe gustos.ro ! te asteptam si cu alte retete.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 6 galbenusuri de ou
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • coaja de la o lamaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

O crema tare buna si usor de facut ! Felicitari! **** Bine ai venit pe gustos.ro ! te asteptam si cu alte retete.



Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort de Paste

Tort de Paste

Pentru ca anul acesta Sfintele Pasti le-am sarbatorit odata cu aniversarea a 35 de ani de casnicie a parintilor nostri, le-am pregatit

2 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Belobreasca

Belobreasca

Ingredientele pt blat se amesteca toate si se fac doua foi (se coc la foc mic pentru ca sunt bezea). CREMA: -10 galbenusuri se amesteca

9 voturi    2 comentarii
1h
Retete de Pasti