autor:

Fara foto

» » Torturi

Crema pentru torturi

Autor: scridonesi andrea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Iran


    Reteta postata pe: 14 decembrie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Amestecam ouale cu zaharul foarte bine,apoi adaugam treptat faina si putin cate putin laptele. am terminat cu laptele si faina punem coaja de lamaie apoi o punem la foc mic si o amestecam in continu sa nu se faca cocoloase pana se ingrose.o folosim rece.eu o folosesc foarte mult la torturi.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    O crema tare buna si usor de facut ! Felicitari! **** Bine ai venit pe gustos.ro ! te asteptam si cu alte retete.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 6 galbenusuri de ou
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • coaja de la o lamaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

O crema tare buna si usor de facut ! Felicitari! **** Bine ai venit pe gustos.ro ! te asteptam si cu alte retete.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Torturi
Cheesecake Sinziana

Cheesecake Sinziana

Blatul: Biscuitii se zdrobesc si se amesteca cu cele 60 gr de zahar si cu untul topit.Eu am amestecat doar biscuiti cu unt, nefolosind

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Tort de post

Tort de post

Cantitatile sunt pentru 2 foi; va recomand sa le coaceti in doua tavi, desi eu (fiindca nu am timp la discretie ;)) am vrut sa scurtez

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de post