-Se bat albusurile cu zaharul , apoi se adauga pe rand galbenusurile si amidonul.
-Laptele se pune la fiert cu vanilie si cand fierbe se pune crema in fir subtire, amestecand cu lingura.
-Imediat incepe sa se ingroase si se mai tine pe foc amestecand mereu.
-Cand este groasa bine, se ia de pe foc si se pune untul cubulete, amestecand pana se absoarbe.
-Crema este lucioasa si gustoasa.
-Se raceste si apoi se pastreaza in frigider preferabil cateva ore, sa se intareasca.
- Se pune intre foi , se ambaleaza bine in folie de Al si la frigider.
-La servire se pudreaza cu zahar. se taie foarte bine .
-Foaia de sus se poate coace si apoi sfarama deasupra cremei ca sa fie mai usor la mancat.
Recipe by Neta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii