Crevetii se spala sub jet de apa. Intr-o craticioara se incalzeste uleiul, apoi se adauga deodata intreaga cantitate de creveti. Se lasa sa fiarba 5 minute.
Separat se pregateste sosul de smantana. Faina se amesteca cu putina apa, cu grija ca sa nu faca cocoloase. Se adauga apoi smantana si se amesteca foarte bine. Se aseaza apoi vasul pe plita (nu direct pe flacara) si se amesteca incontinuu. Cand s-a subtiat se adauga crevetii.
Se amesteca usor pana se ingroasa sosul. Se potriveste de sare si piper.
Acest fel de manacare poate fi usor mai piperata. Putin patrunjel tocat foarte fin adaugat innainte de servire - este singurul ornament de care are nevoie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii