1. Se spala bine cartofii, se invelesc cu tot cu coaja intr-o folie de aluminiu si se introduc in cuptor timp de 1 ora, la 180°C.
2. Intre timp se pregateste sosul.Se toaca ceapa si ardeiul.
3. Intr-o cratita, se pune ceapa, ardeiul, se amesteca cu ghimbirul macinat si se caleste cu putin ulei de masline timp de 2 minute.Se adauga rosiile si curry.Se presara sare, piper, putin zahar si se toarna sucul de lamaie.Se acopera totul cu un capac si se lasa sa fiarba timp de 20 minute.
4. Se scot cartofii de la cuptor si se taie in 3, pe lungime.
5. Intr-o tigaie, se amesteca untul cu putin ulei de masline si se rumenesc crevetii.Se condimenteaza cu sare, piper si chimen.
6. Pe fiecare bucatica de cartof se pune putin sos si cate un crevete. Se serveste imediat.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii