autor:

autor

» » Aperitive cu brinza

Crochete de cascaval

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala cartofii, se pun la fiert in apa rece si cand sunt gata se scot si se curata cand sunt calzi.


Se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza amestecul usor.


Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.


Se servesc calde.


  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    Cred ca o sa incerc si eu reteta.

  • Ioana capsunica

    Ioana capsunica (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Delicios! Merita retinuta reteta!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Am pregatit de multe ori aceasta reteta ,e super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Bune, bune ,bune crochete.

    • Fara foto

      moasastefania , 30 decembrie 2009

      Sincer, uitasem reteta, dar, ce mi-am amintit este ca au si un aspect si gust mai bun daca sunt tavalite in pesmet. Ce spuneti?

    • Fara foto

      dan , 30 mai 2009

      E super gustoasa.

    • Fara foto

      MILEY , 17 aprilie 2009

      De abia astept sa incerc reteta, desi am 15 ani stiu sa gatesc. Am mancat crochete la restaurante dar vreau sa incerc si eu, sper sa-mi iasa. bye bye

    • Fara foto

      PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

      AM INCERCAT SI RETETA TA 1 VOT PT TINE.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

207 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. cascaval
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ou
  • 1 ceasca de ulei
  • 3 linguri de faina
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Rulada cu fructe de padure

Pastram ingredientele la temperatura camerei pentru minim o ora - doua. Separam albusurile de galbenusuri.

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Vol au vent cu crema de branza

Vol au vent intra in categoria acelor aperitive festive ultra rapid si usor de preparat. Va propun

1 vot    2 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Cred ca o sa incerc si eu reteta.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Placinte cu cas si marar verde

Placinte cu cas si marar verde

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina cernuta, sarea, drojdia dizolvata si iaurtul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza si dovlecel

Placinta cu branza si dovlecel

Curatam dovlecelul de coaja si seminte si il dam pe razatoarea mare sau il trecem prin robot, impreuna cu ceapa. Amestecam branza

5 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza