autor:

autor

» » Aperitive cu brinza

Crochete de cascaval

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala cartofii, se pun la fiert in apa rece si cand sunt gata se scot si se curata cand sunt calzi.


Se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza amestecul usor.


Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.


Se servesc calde.


  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    Cred ca o sa incerc si eu reteta.

  • Ioana capsunica

    Ioana capsunica (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Delicios! Merita retinuta reteta!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Am pregatit de multe ori aceasta reteta ,e super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Bune, bune ,bune crochete.

    • Fara foto

      moasastefania , 30 decembrie 2009

      Sincer, uitasem reteta, dar, ce mi-am amintit este ca au si un aspect si gust mai bun daca sunt tavalite in pesmet. Ce spuneti?

    • Fara foto

      dan , 30 mai 2009

      E super gustoasa.

    • Fara foto

      MILEY , 17 aprilie 2009

      De abia astept sa incerc reteta, desi am 15 ani stiu sa gatesc. Am mancat crochete la restaurante dar vreau sa incerc si eu, sper sa-mi iasa. bye bye

    • Fara foto

      PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

      AM INCERCAT SI RETETA TA 1 VOT PT TINE.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

207 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. cascaval
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ou
  • 1 ceasca de ulei
  • 3 linguri de faina
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Vol au vent cu crema de branza

Vol au vent intra in categoria acelor aperitive festive ultra rapid si usor de preparat. Va propun

1 vot    3 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Rulada de cascaval

Cea mai simpla si mai rapida dintre ruladele aperitiv este cea din cascaval (cunoscuta si sub numele

8 voturi    7 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Cred ca o sa incerc si eu reteta.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si telemea de oaie

Placinta cu spanac si telemea de oaie

Spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute ,apoi il scurgem si il tocam marunt. Taiem ceapa verde si ceapa si le calim in

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Se spala cu grija florile si se lasa sa se zvante pe un prosop de bucatarie. Intre timp, se pregateste umplutura. Ricotta se amesteca

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza