autor:

autor

» » Aperitive cu brinza

Crochete de cascaval

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala cartofii, se pun la fiert in apa rece si cand sunt gata se scot si se curata cand sunt calzi.


Se sfarma cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza amestecul usor.


Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.


Se servesc calde.


  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    Cred ca o sa incerc si eu reteta.

  • Ioana capsunica

    Ioana capsunica (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Delicios! Merita retinuta reteta!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Am pregatit de multe ori aceasta reteta ,e super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

      Bune, bune ,bune crochete.

    • Fara foto

      moasastefania , 30 decembrie 2009

      Sincer, uitasem reteta, dar, ce mi-am amintit este ca au si un aspect si gust mai bun daca sunt tavalite in pesmet. Ce spuneti?

    • Fara foto

      dan , 30 mai 2009

      E super gustoasa.

    • Fara foto

      MILEY , 17 aprilie 2009

      De abia astept sa incerc reteta, desi am 15 ani stiu sa gatesc. Am mancat crochete la restaurante dar vreau sa incerc si eu, sper sa-mi iasa. bye bye

    • Fara foto

      PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

      AM INCERCAT SI RETETA TA 1 VOT PT TINE.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

207 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. cascaval
  • 1/2 kg cartofi
  • 1 ou
  • 1 ceasca de ulei
  • 3 linguri de faina
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Vol au vent cu crema de branza

Vol au vent intra in categoria acelor aperitive festive ultra rapid si usor de preparat. Va propun

1 vot    3 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Rulada de cascaval

Cea mai simpla si mai rapida dintre ruladele aperitiv este cea din cascaval (cunoscuta si sub numele

8 voturi    8 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Cred ca o sa incerc si eu reteta.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi

Tarta cu branzeturi

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un vas punem faina cernuta, praful de sare, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Se freaca drojdia cu zaharul pana devine lichida, apoi se pune o lingurita de faina peste drojdie, se amesteca putin si se lasa deoparte.

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza