Croque Monsieur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 1 lingurita de mustar iute
  • 4 felii de paine alba
  • 10 g unt inmuiat
  • 2 felii de sunca
  • sare, piper alb

Mod de preparare

Cuptorul se peincalzeste la 200 grade C. Cascavalul se razuieste marunt si se freaca spuma cu ouale. Se condimenteaza cu sare, piper si mustar, sa aiba gust picant. Feliile de paine alba se ung cu unt. P doua felii se imparte compozitia de oua-cascaval si se intinde. Deasupra se aseaza cite o felie de sunca si se acopera cu cite o felie de maine. Cele doua sandvisuri se preseaza putin si partea superioara se va unge cu putin unt. Sandvisurile se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru aproximativ 15 min, pina ce devin aurii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise