Cuptorul se peincalzeste la 200 grade C. Cascavalul se razuieste marunt si se freaca spuma cu ouale. Se condimenteaza cu sare, piper si mustar, sa aiba gust picant. Feliile de paine alba se ung cu unt. P doua felii se imparte compozitia de oua-cascaval si se intinde. Deasupra se aseaza cite o felie de sunca si se acopera cu cite o felie de maine. Cele doua sandvisuri se preseaza putin si partea superioara se va unge cu putin unt. Sandvisurile se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru aproximativ 15 min, pina ce devin aurii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii