Pentru ca a mai ramas cam jumatate de paine mai veche, am zis sa nu o arunc, ci sa o folosesc asa ca am facut niste crutoane.
Eu am facut crutoane cu gust de usturoi si mediteranean.
Painea se feliaza, si se taie cubulete, cat de mari doriti.
Jumatate din cubuletele se pun intr-un vas mai adanc peste care am pus ulei, sare si praf de usturoi, am amestecat bine, le-am pus in tava.
Cealalta jumatate am facut-o cu gust de ierburi: peste paine am pus ulei, sare, boia, busuioc si oregano, le-am amestecat bine si le-am pus in tava langa celelalte.
Le-am pus la cuptor la 100 de grada pt 20 de min. Se verifica din cand in cand.
Le-am lasat la racit.
Se pastreaza foarte bine in caserole inchise ermetic!
Se servesc pe langa supe creme, ciorbe sau salate!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii