autor:

autor

» » Prajituri

Cuburi cu ciocolata

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
150 g unt, 150 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 3 oua, 125 g faina, 100 g alune tocate, un praf de copt, 150 g gem de capsuni, 300 g glazura neagra, 75 g ciocolata alba

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se freaca spuma untul, zaharul si zaharul vanilat.


Se adauga scortisoara si ouale, frecand bine dupa fiecare.


Se adauga apoi faina, alunele si praful de copt. Aluatul se pune intr-o tava de 30x40 cm tapetata cu hartie si se coace 35 min apoi se lasa sa se raceasca.


Se taie rece pe 2 nivele.


Se unge la mijloc cu gem apoi se taie patrate potrivite care se dau prin glazura de ciocolata neagra.


Se lasa sa se usuce si se stropesc cu glazura alba.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 oua
  • 125 g faina
  • 100 g alune tocate
  • un praf de copt
  • 150 g gem de capsuni
  • 300 g glazura neagra
  • 75 g ciocolata alba

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

200 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

287 voturi    18 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu visine si crema de vanilie cu mascarpone

Prajitura cu visine si crema de vanilie cu mascarpone

Blatul: Ciocolata o rupem bucatele, o topim pe baie de aburi, apoi o lasam sa se racoreasca. Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul,

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Prajituri
Prajitura Bounty

Prajitura Bounty

Mai intai facem siropul: Intr-un ibric caramelizam zaharul. Punem laptele (atentie la aburi) si lasam pe foc pana se dizolva complet

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri