1. Se pun biscuitii intr-o punga de plastic si se zdrobesc in bucati marunte cu un facalet.
2. Se pun ciocolata, siropul si untul intr-un bol rezistent la caldura. Acestea se asaza intr-o baie de apa fierbinte. Se amesteca pana cand se topeste amestecul. Se scoate bolul din baia de apa si se opreste focul.
3. Bolul se ia cu o manusa de bucatarie, deoarece este foarte fierbinte. Se adauga si se amesteca fructele uscate si biscuitii zdrobiti. Acestea trebuie sa se acopere complet in ciocolata.
4. Se tapeteaza cu folie de aluminiu un bol pentru budinca de 570 ml. Se rastoarna amestecul in bol si se lasa la frigider timp de 2 ore. Se indeparteaza folia, se taie felii si se serveste!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii