autor:

Fara foto

» » , , Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne, Salate cu carne

Degetele crocante din piept de pui

Autor: MIHAILA ANCUTA ILEANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAILA ANCUTA ILEANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
- 2 buc. piept de pui dezosat si fara pielita, - 1 ceasca smantana sau iaurt natural, - 1 pachet de biscuiti sarati sau neindulciti, - ulei de masline, - sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in fasii cat degetul si se pun in smantana (iaurtul) cu sare si piper dupa preferinta.


Se lasa la frigider pentru cel putin 1 ora.


Se tavalesc bucatile de carne prin biscuitii pisati.


Se stropesc apoi cu ulei de masline si se mai lasa la frigider pentru inca 5 minute.


Se prajesc in uleiul incins cam 25 minute, pana devin aurii.


Sunt declicioase servite alturi de cartofi copti sau chiar ca adaos la salate verzi.

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucia Breaz , 06 noiembrie 2013

    Sunt deosebit de gustoase si cat de curand le voi prepara si eu ...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O bunatate...Si noua ne plac tare mult...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Foarte bune!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Foarte bun!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Aici n-ai tăiat pieptul de pui chiar ca degeţelele. Dar ced că sunt la fel de bune oricum le-ai tăia.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Interesanta reteta.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Sunt de acord cu mirey...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      O bunatate...

    • Fara foto

      lore , 02 septembrie 2009

      Ffffffffffff bun!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      Interesanta.Pacat ca pozele nu ilustreaza aceasta reteta.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Bun, foarte bun! Merita incercata!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Cred ca sunt foarte bune. Am, sa incerc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • - 2 buc. piept de pui dezosat si fara pielita
  • - 1 ceasca smantana sau iaurt natural
  • - 1 pachet de biscuiti sarati sau neindulciti
  • - ulei de masline
  • - sare si piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de MIHAILA ANCUTA ILEANA

Salata de castraveti cu mentă şi Feta

Intr-ul bol se amesteca impreuna feliile de castravete, ceapa, ridiche si menta, cu putin otet si

2 voturi    6 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza

Negresa

Intr-o cratita, topiti ciocolata impreuna cu untul. Intre timp, bateti ouale spuma impreuna cu zaharul.

6 voturi    4 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Carbonara cu somon

Se coace somonul pe gratarul incins 1 minut apoi se indeparteaza pielea. Se aseaza feliile de kaizer

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...Si noua ne plac tare mult...



Adauga reteta
Retete
din Salate cu carne
Salata de boeuf pascala

Salata de boeuf pascala

Punem carnea la fiert intr-o oala incapatoare cu apa. Dupa aprox 20 de minute, cand va face spuma, o luam si putem adauga morcovii. Dupa

3 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Retete de Pasti
Salata Caesar

Salata Caesar

Salata se spala si se lasa la scurs. Se da morcovul si ardeiul pe razatoarea mare, ceapa si varza rosie se taie felii subtiri. Pieptul

2 voturi    0 comentarii
25 min
Salate cu carne