Deliciu cu zmeura, fara zahar

Timp pregatire
20 minute
Deliciu cu zmeura, fara zahar

Ingrediente

  • 100 g mascarpone
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 375 ml iaurt gras
  • 250 g zmeura
  • 8 pliculete Green Sugar, dulce natural
  • o lingura apa de trandafiri

Mod de preparare

Pasul 1

Zmeura se curata si se spala. Din smantana si un pliculet de Green sugar se prepara frisca.

Pasul 2

Mascarponele se amesteca cu iaurtul gras.

Pasul 3

Fructele se amesteca cu 7 pliculete de Green Sugar si cu apa de trandafiri. (un stick/pliculet de Green Sugar este echivalent cu o lingurita de zahar)

Pasul 4

Fructele, indulcite natural, se amesteca cu iaurtul, iar la final, se adauga si frisca batuta, amestecand cu o paleta, de jos in sus.

Pasul 5

Amestecul se toarna intr-o forma de silicon acoperita cu folie alimentara si se introduce in congelator cateva ore.

Pasul 6

Inghetata se poate felia si decora cu fructe sau sos de de zmeura pe care-l puteti prepara tot cu Green Sugar. Eu am preferat sa o decorez doar cu zmeura si sa-i pastrez aspectul cat mai natural.

Reteta pregatita de Vasi, @nuemoft.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise