Decojim si taiem felii jumatate de banana, restul le pasam cu o furculita.
Dizolvam cafeaua in 15ml de apa fierbinte si amestecam cu bananele pasate.
Punem cu lingura putin amestec in recipiente, apoi presaram zahar, punem peste un strat de chefir si repetam procesul pana cand am terminat ingredientele.
Peste ultimul strat de chefir punem felii de banane si presaram alunele.
Se serveste rece, cel mai bine dupa 1 ora de cand a fost facut.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii