Desert la pahar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Desert la pahar

Ingrediente

  • 3 pachete biscuiti digestive/ oreo
  • 200 gr crema de branza Philadelphia
  • 400 ml smantana lichida
  • 3 pachete crema instant (vanilie)
  • 3 cani lapte
  • 3 linguri stafide
  • 3 linguri suc de portocale
  • Bombonele decorative

Mod de preparare

Punem biscuitii in blender si ii facem praf. Ii amestecam cu stafide si suc de portocale si ii lasam 5 minute la frigider.

Punem in bolul de la mixer ( mixer mare) crema de branza, smantana lichida, crema instant si laptele si amestecam bine pana devine o crema groasa. Punem in bol/pahar biscuiti apoi crema, biscuiti apoi crema si asa pana terminam. Incepem cu biscuiti si terminam cu biscuiti. Deasupra punem bombonele decorative. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise