Congeland legumele avem avantajul ca le putem pregati mult mai rapid si avem tot timpul anului legume care isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele .
Ardeiul gras sau capia se spala,se curata de cotoare,de seminte,se zvanta si se toaca cubulete sau fasii subtirele.
Ardeiul tocat se ambaleaza in pungi legate bine sau vidate sau chiar in cutii din material plastic.
Se foloseste cu succes la supe, creme, ciorbe, tocanite, fripturi,pizza,sosuri,preparate din carne si peste etc.
Ardeiul tocat se poate ambala separat pe culori sau amestecat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii