Se amesteca zaharul (200 g) cu untul moale. Se adauga cacaua, 200 ml lapte, galbenusurile si se amesteca bine. La final, se adauga faina si praful de copt. Rezulta o compozitie moale care se coace la foc bun cam 30 de minute.
Albusurile se bat bine spuma cu cele 150 g zahar. Se intinde spuma pe prajitura calda si se mai tine tava in cuptor cam 10 minute la foc ceva mai mic. Se taie in cuburi mari si se poate manca chiar si calduta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii