Untul se stoarce de apa, se condimenteaza.
Se asaza pe un platou feliile de cascaval unse cu unt,peste care se fixeaza sunca,se repeta operatia pana se termina produsele.Se acopera ultimul strat cu un strat subtire de maioneza, se orneaza cu masline, gogosar si patrunjel verde. Dai la frigider pentru 2 ore,ca sa poti taia felii de 1 cm grosime.Asezi pe salata verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii